Djurbegravning efter Dina önskemål

Vi erbjuder en stämningsfull begravningsstund, utformad helt efter Dina önskemål. Vi ombesörjer det praktiska med att graven är grävd inför begravningen, vi erbjuder oss att lägga ner urnan och vi gräver sedan igen graven och gjuter igen den. Vi kan också hjälpa till med gravsten.

Kremering
Enligt gällande regler får bara kremerade djur begravas. Vi kan hjälpa till med kremering. Vi kan hämta Ditt djur och Du får tillbaka askan i en fin urna. Du kan också vara med under hela processen.

Gustavslund
Begravningsplatsen ligger mitt i en vacker björklund ca 400 m från Västerhaninge centrum. Det är en del av ett större ströv- område dit många kommer och promenerar med sina hundar. Här finns också en gräsbevuxen kulle där vi strör ut aska om man inte vill ha en riktig grav. Hit kan man komma när man vill, sätta blommor eller pynta på annat sätt.

Björkhagen
En vacker begravningsplats intill naturreservat. Platsen ligger bakom S:t Markuskyrkan i närheten av Björkhagens tunnel- banestation. Det finns också en lättillgänglig parkering i närheten. Platsen är lätt att besöka med anlagda gångstigar.

Stiftelsen
Vi är en ideell stiftelse som varken får bidrag från stat eller kommun. Vår strävan är att hålla så låga priser som möjligt samtidigt som både begravningen och gravplatsen görs vacker och stämningsfull.